Kattengedrag

 

Heeft u vragen of vertoont uw kat probleemgedrag? Dan zijn wij er voor professioneel advies over het gedrag. Als gedragstherapeut voor katten, hebben wij ruime ervaring met diverse gedragsproblemen. U kunt hierbij o.a. denken aan onzindelijkheid, agressie of angst.

Mocht uw kat één van deze of een ander probleem hebben, neem de stap en neem contact op! U zult minder frustratie voelen en uw kat wordt een weer blije kat!

Diensten:

  • Adviesgesprek: een adviesgesprek van max. 15 minuten is (in combinatie met een trimbeurt) een gratis service. Als u een gedragsprobleem met onze kattengedrags-deskundige Pien Voortman wilt bespreken, is het fijn als u een filmpje van het gedrag van uw kat meeneemt. 
  • Videoconsult: bij een videoconsult ontvangt u vooraf een vragenlijst om in te vullen. Samen met kattengedragsdeskundige Pien Voortman bespreekt u via Skype, FaceTime of Whatsapp Video de vragenlijst. Zij zal u ook vragen om met de camera een rondje te maken door het huis. Na afloop van het videoconsult ontvangt u van haar een kort behandelplan. 
  • Uitgebreid consult bij een uitgebreid consult ontvangt u van onze kattengedragsdeskundige Pien Voortman een vragenlijst. Vervolgens maakt zij een afspraak voor een huisbezoek zodat ze het probleem met u kan bespreken en de leefomgeving van de kat te zien. Zij geeft ter plekke advies en werkt daarna een uitgebreid behandelplan voor u uit. Nazorg gedurende een maand is inbegrepen. 
  • Preventie-advies: dit advies is bedoeld om gedragsproblemen te voorkomen en het welzijn van uw kat te bevorderen. Voorbeelden zijn voorbereiden op een verhuizing of de komst van een baby. Het preventie-advies bestaat uit een bezoek aan onze praktijkruimte in Best waarin u direct op maat gemaakt advies krijgt. Uiteraard is het ook mogelijk om een bezoek aan uw huis te brengen.